söndag 11 augusti 2019

Stockholm Swimrun 2109-06-08

Förra året var sprinten på Stockholm Swimrun min swimrunpremiär och i år var det dags för repris. Sprinten även nu och samma partner i team Hade hellre cyklat.

Det var soligt och varmt. I år hade arrangören lagt om starten så alla distanser startade samtidigt. Tyvärr hade de även datorstrul så det var en lång och stillastående kö till att hämta ut sitt startkit.

Till slut hade vi våra prylar och bytte om. Fikat hade vi gjort i kön och så var det dags för infomöte och start.



Fulldistans startade först, sedan sprint och generation. Vi joggade lugnt iväg till första simningen och gick ner i vattnet. Arrangören hade varnat för kallt vatten i Värtan, ca 13-14 grader och det var våtdräktstvång. Det kändes dock inte så kallt och simningen var rätt kort och gick bra.

I och ur vattnet ett par gånger och så var det redan dags för sista löpningen. Då det var varmt så drog vi av oss våtdräkterna på överdelen och joggade mot mål. Sista svängen råkade vi springa fel och blev visade rätt väg. På upploppet kom ett herrlag och spurtade om oss precis på mållinjen och väl i mål undrade vi om vi var sist för det hade varit väldigt tomt både före och efter men det var flera lag som sprang i mål efter oss.
Vi kom fyra i damklassen av totalt fem lag, inte så imponerande kanske men vi mådde bra och hade kul hela vägen och det var det som var vårt mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar