onsdag 29 mars 2017

Team Svea

I helgen hade vi uppstart för Team Svea i samband med cykelmässan i Stockholm. 8 av de 9 som har plats i loppet var med plus en som söker plats. Det var kul att träffa alla och det var premiär för våra fina teamkläder. Vi träffades på cykelcafé Le Mond och fick lite info om loppet av en kille som kört tidigare. Bra med input om klättringar, utförskörningar, depåer och lite annat bra att veta. Le Mond stängde egentligen kl 18 men vi hade fått lov att vara kvar till kl 19. Tiden gick dock väldigt fort och strax före 20 blev vi utstädade. 
Tre av tjejerna övernattade hos mig och efter lite vin och eftersnack gjorde vi kväll. 

Lördagen började med tidig uppstigning och gröt. Kl 07:00 hade vi cyklar bokade på Spin of Hope så det blev en intensiv men kul start på dagen. Och pengar till Barncancerfonden. 
Jag vann nog tävlingen "rödast i ansiktet". Som vanligt...

Efter en second breakfast åkte vi till mässan. Det var en enorm kö men efter en stund insåg vi att det var till jätteloppisen i hallen bredvid. Till cykelmässan var det ingen kö alls. Själva mässan var inte så imponerande men det var kul ändå att strosa runt och kolla på grejor. Fyndade också ett par cykelbyxor med kisslucka och en vindjacka till halva priset. 
Många var nyfikna på oss på mässan, precis vad vil ville!

När alla var klara åkte vi in till city till ett gym på en av tjejernas jobb. Där körde vi cirkelträning, ganska tufft och kul. Bra att träna ihop och se alla kämpa, vi måste ju lära känna varandra nu inför sommarens utmaning. Dagen avslutades med middag på King Tan och lite taktikprat. Jag är utsedd till teamets huvudkapten och det känns riktigt bra. Inte för att jag har erfarenhet av något liknande men det har inte någon av de andra heller (jo, en tjej som inte var med på helgen körde även förra året och hennes erfarenhet ska vi såklart ta tillvara). 

Söndagen började med sovmorgon fast det blev ingen riktig sovmorgon ändå eftersom det var omställning till sommartid och vi blev snuvade på en timme. Vi åt en lätt frukost och åkte in till Kaknästornet för brunch. Alla kunde inte komma men vi som var där hade jättetrevligt. Synd att man är där så sällan när man nu bor så nära. 
Efter brunchen skildes vi åt och åkte var och en hem till sitt igen. Vi träffas igen i början av maj i Sundsvall för en träningshelg. Då blir det backar och cykel för hela slanten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar